fbpx

Latona

“Een gebouw dat spreekt vanuit de ik-persoon”, dat is vergezocht werd ons verteld. Iets unieks neerzetten was de missie, een concept dat niet alleen de aandacht trekt van de huurder, maar ook de omgeving en zelfs de stad weet te bewonderen. Met het concept van Latona is deze missie volbracht, benieuwd naar het gehele concept? 

Complex

Werken in een omgeving dat bruist van energie? Hoe pak je een bestaand idee aan die een doelgroep niet omarmt? We gaan er meestal vanuit dat een idee moet aanslaan, maar dat is natuurlijk onjuist! Lees maar hoe wij van een bestaand idee een werkend concept hebben gemaakt. 

One Space

Door de pandemie stond de wereld op z’n kop! En dit had vele negatieve gevolgen, maar er zijn ook prachtige ontwikkelingen en ideeën ontstaan, die anders nooit waren bedacht. Een van de ontwikkelingen is ‘One Space’; een concept dat sociale cohesie en huurders tevredenheid omarmt. Neem gerust een kijkje naar het gehele concept. Kopiëren mag, maar dan wel goed!

De brand

Creatieven komen op verschillende manieren aan inspiratie, echter is deze wel bijzonder. Ik had een een-op een met de makelaar, en stelde hem vragen om de USP’s van het pand te achterhalen. Op alle vragen antwoordde hij: ‘Dat kan!’, dit meenemen in de marketing leek ons geniaal. Door de FAQ van huurders in kaart te brengen en deze te beantwoorden met, ‘Dat kan!’ wisten we een leegstaand kantoorpand te vullen met huurders; omdat ‘alles kan’ in de Brand.

Onze diensten

Benieuwd naar ons proces en waar we naar kijken?

Locatie onderzoek

We kijken naar de locatie, omgeving, toekomst en geschiedenis van de bouwlocatie.

Doelgroep analyse

We ontwikkelen persona's om de juiste doelgroep aan te spreken. Zo slaan we de plank niet mis.

Concept ontwikkeling

We bieden een houvast/ bestemmingsplan. Met dit concept kunnen stakeholders en gemeente worden overtuigd van het plan.

Merk & strategie

Een identiteit wordt ontwikkeld om het project een gezicht te geven, dient als inspiratie voor een (interieur) architect.

Meedenken met jouw vastgoed project?

Natuurlijk willen wij dat! Je mag ons bellen, mailen, appen… zelfs de postduif sturen.

© 2022 All Rights Reserved.